Equip

Equip

Eric Herrera - President

Empresari i músic. Graduat en el Programa Superior en Direcció i Administració d’Empreses per IL3 - Universitat de Barcelona i EAE Business School. Col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Martí Jiménez - Vicepresident i Director de Recerca

Ha realitzat estades de recerca a Alemanya i els Estats Units i treballat en el sector biotecnològic i de la diplomàcia científica. Autor de publicacions i articles sobre innovació, transferència tecnològica, educació superior, regulació dels mercats i polítiques públiques. Col·labora en diversos mitjans de comunicació. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona(UB) i Màster en Desenvolupament Farmacèutic per la Universitat King’s College London (KCL) amb menció en Farmacoeconomia i Mercats sanitaris.

Pau Vila - Director de Programes

Enginyer TIC per la Universitat Ramon Llull i Graduat en Economia per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat vinculat a l'àmbit de la consultoria estratègica i de transformació digital. Actualment ocupa una posició directiva a un grup industrial del sector de la pasta, paper i cartró. Autor de publicacions sobre política industrial, competitivitat i regulació dels mercats.

Roger Medina - Investigador titular

Economista per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb menció en Mètodes Quantitatius Avançats i Màster en Competència i Regulació de Mercats per la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE), facultat a la qual exerceix ara la figura de Professor Assistent. Ha treballat en l'àmbit de la recerca i l'anàlisi de dades en el sector de la consultoria i és autor de publicacions i articles sobre l'impacte de les institucions en el creixement econòmic, economia laboral, fiscalitat i regulació dels mercats. Analista econòmic del programa de televisió Més 324.

Xavier Quer - Director de Relacions Institucionals

Ha realitzat recerca en l’àmbit de la indústria de l’hospitalitat, la Unió Europea i la diplomàcia científica. Assistent de Recerca a l’ESADE Center for Global Economy and Geopolitics (ESADEgeo). Estudiant de Dret i Global Governance a ESADE.

Aleix Ràmia - Director de Comunicació i Premsa

Estudiant de Matemàtiques i Enginyeria informàtica a la UB i d’Economia a la UOC. Va fundar el 2015 el web de reserves d’esquí Skibeta. Treballa en una consultora en matèria de Smart Cities i planificació urbana. Participa activament en activitats de debat i oratòria com a Coordinador del Torneig de Debat Universitat de Barcelona. Fellow del Freedom Week Program dels think tanks britànics Adam Smith Institute i Institute for Economic Affairs.

Clara Prunés - Directora de RRHH

Graduada en Ciències Polítiques, màster en Comunicació i Màrqueting Polític per a Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Global Communication, Leadership and Corporate Diplomacy per Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Especialitzada en comunicació política i imatge. Ha treballat en consultoria política i d'assumptes públics, tant pel sector públic com pel privat a nivell nacional i Llatinoamèrica.

Guillem València - Director de Programes Globals

Director de Programes Globals a l’Institut Ostrom. Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, ha cursat estudis de Dret Públic i Privat Comparat a l’Alma Mater Studiorum – Università di Bologna. Actualment cursa el Màster en Advocacia a la Barcelona School of Management. Ha treballat al sector fintech i en assessoria jurídica mercantil i tributària. En el passat ha col·laborat amb el Mobile World Capital i la Cambra de Comerç, i és membre de l’Atlas Leadership Academy.

Toni Florido

Consultor. Expert en Seguretat i Defensa. President de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI). Ha estat emprenedor des de ben jove i fundador del primer diari en català de la ciutat de Terrassa des de la Guerra Civil ("L'Actualitat de Terrassa"). Ha estat coautor del llibre "Política de Defensa i Estat Propi" (Editorial Base).

Jordi Oliver - Investigador associat

Doctor en Ciències Ambientals i premi extraordinari de doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudiant del Corporate MBA 2018-19 (ESADE). Soci-fundador d'un estudi d'ecoinnovació estratègica, autor i investigador vinculat a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).

Albert Torelló - Investigador associat

Albert Torelló. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona. Està estudiant el màster en Genètica i Genòmica a la mateixa universitat. Ha realitzat recerca en el camp de les polítiques d'innovació i la diplomàcia científica.

Anna Carlero - Investigadora associada

Jurista per la Universitat Pompeu Fabra, va estudiar el seu últim curs del grau de Dret a la Università Cattolica de l'Sacro Cuore de Milano, on va realitzar un itinerari de dret públic. Ha cursat el Màster d'Accés a l'Advocacia (Universitat Oberta de Catalunya), així com un curs d'especialització en Urbanisme (Fundació Universitat de Girona). En l'actualitat, treballa en un despatx d'advocats especialitzat en dret urbanístic.

Pol Borrellas - Investigador associat

Graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Business Analytics per ESADE. Va realitzar una estada de recerca a la Universitat de Bocconi a Itàlia. Treballa com analista de negocis i és professor assistent a ESADE. És autor de diverses publicacions sobre el mercat de l’habitatge.

Oriol De Marcos - Investigador associat

Graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Economia per la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE). Es dedica professionalment a la investigació econòmica al sector privat i ha col·laborat en la publicació d’informes sobre regulació.